SİNOP / BOYABAT - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

İlkyardıma İlk Adım adlı projemiz kapsamında 11. sınıf öğrencilerimiz ilçemizde yer alan Atatürk Ortaokulu, Mehmet Albayrak Hafız İmam Hatip Ortaokulu, Hamit Tekin Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim görmekte olan 7. sınıf öğrencilerine ilkyardım gerektiren acil durumlarda neler yapmakları gerektiğine yönelik çeşitli eğitim faaliyetlerinde bulundular. Projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Nevruz Şenliği düzenlendi. Şenlik kapsamında küçük yarışmalar gerçekleştirildi. Keyifli geçen yarışmaların ardında öğrencilerimize keşkek ikramı yapıldı. Şenlik programının planlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımı ile Samsun 19 Mayıs Üniversitesine gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz üniversite ortamını deneyimleme ve akademisyenlerle bir araya gelme fırsatı buldular. Gezinin planlanması ve koordinasyonunda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezinden gelen yetkililer öğrencilerimize tütün kullanımının önlenmesine yönelik eğitim faaliyeti düzenlediler. Yetkililere bu değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz hasta ziyaretlerinde bulundular. Hasta ve hasta yakınlarının moral bulduğu bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen Sağlık Hizmetleri Alan Şefimiz Nursevil YAYLACI' ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.