SİNOP / BOYABAT - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor adlı projemiz kapsamında öğrencilerimiz hasta ziyaretlerinde bulundular. Hasta ve hasta yakınlarının moral bulduğu bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen Sağlık Hizmetleri Alan Şefimiz Nursevil YAYLACI' ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Boyabat Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlilerinden Ahmet ŞAHİN ve beraberinde görevlendirdiği öğrencileri tarafından okulumuz 12. sınıf öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmiştir. Ahmet ŞAHİN hocamıza ve değerli öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Abdulkadir DEMİR 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte Boyabat Şehitliğine gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimizin ilgiyle eşlik ettiği şehitlik gezisi sonrasında Hacı Ergün Gürbüz Camiisinin de ziyaret edilmesiyle gezi faaliyeti sonlarılmıştır.

Mrt

05/03/2024 Salı günü saat 11:00'da okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin ciddiyetle eşlik ettiği tatbikat faaliyetinin sonrasında depreme hazırlıklı olmanın önemi ve deprem anında yapılması gerekenler üzerine konuşma yapılmıştır.

Mrt

Okul sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Oryantiring Müsabakalarında öğrencilerimiz; Genç Kızlar A Kategorisinde il birinciliği, Genç Kızlar B Kategorisinde il ikinciliği ve Genç Erkekler A kategorisinde il ikinciliği derecelerini elde etmişlerdir. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Oğuz Özgür KAVRAR'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

'Meslek Liseleri Hayata Dokunuyor' adlı projemiz kapsamında kent meydanında stant açılarak halkımıza tansiyon ve nabız ölçüm hizmeti verilmiştir. Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi tarafından görevlendirilen sağlık çalışanlarının desteği ile kan şekeri ölüçümü hizmeti de halkımıza sunularak projemiz desteklenmiştir. Proje kapsamında stant açma faaliyetimiz Mart, Nisan ve Mayıs aylarında da devam edecektir. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

BOYİM-DER tarafından düzenlenen Mustafa KUTLU'nun 'İyiler Ölmez' kitabına yönelik çevrimiçi bilgi yarışmasında 10. sınıf öğrencimiz Kübra İYİGÖR dereceye girmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.