SİNOP / BOYABAT - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0 (368)315 35 35
Zincirlikuyu Mahallesi Hastane Caddesi No5 Boyabat / SİNOP
Vizyon
Okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, empatik, sempatik ve kaliteli sağlık personelinin yetiştiği bölgemizdeki tek adres olarak tercih edilirken fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ; Toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltecek, sağlık hizmetlerine güveni artıracak, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanları yetiştirmektir.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Saatler
08:20-12:20 Öğle 13:30-Akşam Sınıfların dersler yoğunluğuna göre 17:30´a kadar eğitim-öğretim devam etmektedir.
Kömür - Kalorifer
Sinop il merkezine ve komşu il merkezlerine ulaşım imkanı kolaydır.
Servis Bilgisi
Köylerden ücretsiz taşımalı ve ilçe merkezinden ücretli servis imkanları vardır.
Yerleşim Yeri
İlçe merkezinde yer alan okulumuz resmi kurumlara, bankalara ve çarşıya yürüme mesafesindedir.
İlçe Merkezinde
9.SINIF: 68 Öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz; Ortaokul 8.sınıf öğrencilerinin tercih dönemindeki başvuruları en yüksek puandan başlayıp aşağıya doğru sıralanarak, 9.Sınıfa 68 öğrenci almaktadır.